Αναζήτηση
 
Κατηγορία
Τιμή (€)
Εμβαδόν (τ.μ.)
Αναζήτηση με Κωδικό ακινήτου
Εισαγωγή Περιοχών
 
img_picture

Επιλεγμένα Ακίνητα

Δείτε περισσότερα
 • Αθήνα - Μοναστηράκι

  Μεζονέτα Προς Ενοικίαση

  148τμ.

  2.200€

 • Αθήνα

  Διαμέρισμα Προς Πώληση

  55τμ.

  155.000€

 • Αθήνα

  Διαμέρισμα Προς Πώληση

  75τμ.

  295.000€

Η PROPERTY FOUNDERS ιδρύθηκε το 2015 για να προσφέρει μια εξατομικευμένη μεσιτική υπηρεσία σε ιδιώτες και νομικά πρόσωπα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αναζητώντας συμβουλές και εκτιμήσεις αγοράς ακινήτων τόσο για πωλήσεις όσο και για ενοικιάσεις σε οικιστικά, εμπορικά, κυρίως στα νότια προάστια της Αθήνας αλλά και στο κέντρο.

Μέσω της αξιόπιστης ομάδας Συμβούλων Ακινήτων, η PROPERTY FOUNDERS έχει ως αποστολή να προσφέρει βιώσιμες επιλογές και λύσεις σε όλους τους πελάτες από την πρώτη μέρα μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής. Οι σύμβουλοι της θα βοηθούν επίσης στην παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση / ενοικίαση αν αυτό τους ζητηθεί.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με διάφορους εξωτερικούς συνεργάτες, όπως δικηγόρους, συμβολαιογράφους, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και οικονομικούς συμβούλους, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τις ανάγκες του πελάτη κατόπιν επιθυμίας του.

Ιδιότητες της PROPERTY FOUNDERS αποτελούν η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και η ΕΥΛΑΒΕΙΑ για την επίτευξη μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Loading...