Τα στελέχη μας


Διαθέτοντας ένα πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, η Αλεξάνδρα είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στη Ναυτιλία, το Εμπόριο και τα Χρηματοοικονομικά από πανεπιστήμια της Αγγλίας. Αντιλήφθηκε το πάθος της για τα κτηματομεσιτικά κατά τη διαμονή της, από το 2012 έως το 2018, στο Ντουμπάι. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ανέλαβε το μεσιτικό γραφείο PROPERTY FOUNDERS ενώ συνέχισε να επενδύει σε ακίνητα, τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ντουμπάι. Η Αλεξάνδρα μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Αλεξάνδρα Πετρίδη
Γενική Διευθύντρια

Η Μίρκα είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας και Πολιτιστικών Σπουδών από το London MED University και για παραπάνω από μια δεκαετία συμμετείχε ενεργά στον τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού. Παράλληλα, απέκτησε ενδιαφέρον για τον κλάδο του Real Estate. Με την πάροδο των ετών, έχει αναπτύξει πάθος για τα υπερσύγχρονα και πολυτελή ακίνητα. Είναι μια ενθουσιώδης ομαδική παίκτρια, με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

Μίρκα Τσιφλίδου
Σύμβουλος Ακινήτου

Η Λία είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων. Διαθέτοντας περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον κτηματομεσιτικό κλάδο, έχει ανοίξει το δρόμο για μια νέα προοπτική στην αγορά ακινήτων. Είτε πρόκειται για την αγορά ή την πώληση του σπιτιού σας, η Λία δεν κάνει απλά τη δουλειά της. Η Λία δημιουργεί σχέσεις ζωής. Μια επαγγελματική ματιά που καθοδηγεί τους ανθρώπους στη σωστή επιλογή για μια απόφαση ζωής. Μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά.

Λία Πουλημά
Σύμβουλος Ακινήτου

Η Γαρυφαλλιά είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων ενώ δραστηριοποιείται στον κτηματομεσιτικό χώρο για περισσότερα από 18 χρόνια και διακρίνεται για την προσήλωση της στην επίτευξη του στόχου και τα οργανωτικά της προσόντα. Σε αυτό έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και η ενασχόλησή της με τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

Γαρυφαλλιά Τσιάβου
Σύμβουλος Ακινήτου

Η Βικτώρια είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Μεταπτυχιακού (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει εργαστεί 15 χρόνια στον κλάδο των Τροφίμων και τον εφοδιασμό πολυτελών Ξενοδοχείων και Πρεσβειών καθώς και ως Virtual Assistant σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη στη διαχείριση της επικοινωνίας με τους πελάτες. Διακρίνεται για την επιμονή της στην επίτευξη των στόχων της, την ευγένεια της και την οργάνωση της. Η αγάπη της για τη διακόσμηση και τα ακίνητα την οδήγησαν στην ενασχόληση της με τον κλάδο των ακινήτων. Μαζί θα αποφασίσετε για την αγορά λειτουργικών και καλαίσθητων ακινήτων. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

Βικτώρια Καραχριστοδούλου
Σύμβουλος Ακινήτου

Η Σοφία είναι κάτοχος πτυχίου Marketing/Management και Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στο κλάδο της Ναυτιλίας, στο Τμήμα Πληρωμάτων ενώ, στο παρελθόν, είχε ασχοληθεί με τον κλάδο του Real Estate. Χαρακτηρίζεται από θετική σκέψη και συναδελφικότητα. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Σοφία Κονιδάρη
Υποστήριξη Ομάδας - Διοίκηση Γραφείου
Loading...