ΆρθραΑνακαλύψτε τη Γλυφάδα, την καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπου η γοητεία του Λος Άντζελες συναντά τη μεσογειακή ομορφιά. Βρίσκεται μόλις 16 χιλιόμετρα από την ιστορική Ακρόπολη, η Γλυφάδα προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό πολυτέλειας και αναψυχής, χαρακτηριζόμενη από τα υψηλού επιπέδου μπουτίκ και τα κομψά καφέ κατά μήκος των οδών Κύπρου και Λαοδίκης.


Κρυμμένη στην βορειοδυτική Αιγαίου Πέλαγος, η Σκιάθος αναδεικνύεται ως ένα διακεκριμένο μέλος του αρχιπελάγους των Σποράδων, ελάχιστα απόσταση από την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Αυτό το νησί ενσαρκώνει την ουσία της πολυτελούς διαβίωσης και της επενδυτικής προοπτικής, συνδυάζοντας κοσμοπολίτικη κομψότητα με την αγνότητα της φύσης.

Καθώς η Αθήνα παίρνει τη θέση της στην ευρωπαϊκή σκηνή, ξεχωρίζει με τις επενδυτικές της δυνατότητες. Εξασφαλίζοντας την 23η θέση μεταξύ 30 ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων για επενδυτικές προοπτικές το 2024, η Αθήνα επιδεικνύει σταθερά μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων, καθιστώντας την ελκυστική προοπτική για τους παγκόσμιους επενδυτές.

Ο Πειραιάς συνδυάζει την ιστορική γοητεία, με τους πολυσύχναστους δρόμους που οδηγούν σε γαλήνια θέα στη θάλασσα. Η πόλη στεγάζει περίπου 160.000 ανθρώπους. Όντας μόλις 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης, η περιοχή διαθέτει εξαιρετική προσβασιμότητα, ενώ προσφέρει πολλές επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών, όπως λεωφορεία και τρόλεϊ. 

Το μοντέρνο Γκάζι εκτείνεται γύρω από την Τεχνόπολις, ένα ανακατασκευασμένο εργοστάσιο αερίου με το διαδραστικό Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, χώρους σύγχρονης τέχνης και έναν συναυλιακό χώρο. 

Μετά το 2ο τρίμηνο του 2023, οι τάσεις των τιμών των ακινήτων στο 3ο τρίμηνο συνεχίζουν να ανεβαίνουν σε όλη την περιοχή της Αττικής. Οι υψηλότερες μέσες τιμές ζήτησης για πώληση κατοικιών στην Αττική σημειώθηκαν στα προάστια του Πειραιά καταγράφοντας αύξηση 23,2%.

Loading...